Rumah > Tentang kami

YEYANG LOGO 01.jpg

Xiamen Yeyang Stone Group adalah pengeluar batu terkemuka yang ditubuhkan pada tahun 1993, terletak di kampung halaman batu, Xiamen & Shuitou. Selama lebih dari 23 tahun kami telah khusus dalam fabrikasi batu. Yeyang bukan sahaja sebuah syarikat tetapi kumpulan yang mempunyai lebih daripada 20 kilang milik keluarga.


Sejak tahun 1993, kami telah melabur lebih daripada 10 kuari, termasuk Castro White Marble, Vermont Grey Marble, Black Ice Flower Marble, Granite, dan travertine. Dengan kekuatan besar 2 syarikat perdagangan & 3 kilang yang berkelayakan dan profesional (dengan jumlah keluasan lebih 60,000m²;), misi kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan yang cemerlang dengan harga yang paling kompetitif dan produk berkualiti terbaik untuk pelanggan kami. Kami gembira melihat ramai pelanggan baru menjadi rakan kongsi tetap kami dan pertumbuhan bersama dengan pelanggan kami sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Kami mempunyai akses kepada banyak kuari marmar Cina yang baru dan kami menawarkan pelbagai pilihan marmar yang paling premium yang dipilih dari beratus-ratus kuari. Banyak marmar baru dari China dan negara-negara lain disenaraikan di Pangkalan Marmar Baru kami, dengan keluasan lebih daripada 60,000 meter persegi. Kami akan terus membawa semua jenis marmar baru untuk memenuhi keperluan pelanggan kami yang berbeza. Selamat datang untuk menghubungi kami jika anda akan membeli apa-apa bahan baru dari China.

Pembekal Profesional

-Lebih 20 kilang keluarga

-Lebih 28 tahun pengalaman batu

-Lebih 30 Sumber Kuari

-Lebih 60 Negara Pengeksport

-Lebih 70 Projek Profesional

-Lebih 100 kilang koperasi

-Lebih 280 pekerja dan pasukan jualan

-Lebih 500 Pelanggan Aktif

-Lebih 800 kontena/tahun untuk eksport

-Lebih daripada 1600 produk batu seperti kaunter dapur, puncak vanity bilik mandi, kuarza Kejuruteraan, Papak, Jubin, mozek, paver, pelapis dinding, cobblestone ... Dll.

-Lebih daripada 5000 Penyumberan Batu, termasuk jenis bahan-bahan dalam granit, marmar, travertine, basalt, bluestone, batu kapur, batu pasir ... Dll.

-Lebih 60000 M2 Kilang

Kami mengalu-alukan anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kami, sila hubungi kami dengan sebarang pertanyaan.

-Lihat butiran dengan Pautan VR kami dihttps://www.linked-reality.com/company/11274/en


Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai KUMPULAN BATU YEYANG SEPERTI berikut:

-Syarikat Pengeksport kami:

1.Xiamen Yeyang Imp & Exp Co., Ltd.
2.Xiamen Yiqing Imp & Exp Co., Ltd.

3.ENUO GROUP CO.,LIMITED.


-Kilang-kilang kami:
1.Jiangsu Yeyang Stone Industry Co., LTD (Papak Marmar, Cut-to-size)


2.Fujian Yuanhong Construction Materials Co., Ltd (Countertops, Vanity Tops)


3.Shuitou Yeyang Granite Big Slabs Factory (Granite Slabs, Countertops, Cut-to-size)

  

-Kilang Keluarga kami: Lebih daripada 20 kilang milik keluarga.

Kilang Keluarga Yeyang-lebih daripada 20 Kilang Batu China Membekalkan semua keperluan anda.-Bahan:
Marble, Quartz,Granite, Onyx, Basalt, Slate, Sandstone, Travertine, Bluestone, Batu Tiruan dan lain-lain.


-Produk Utama:
Marble Slabs & Jubin, Granite & Marmar & Quartz Countertops, Puncak Vanity, Projek cut-to-size, Stone Sink & Basin, Fireplace, Mosaic, Paving Stone & Tangga, Lajur, Arca, Air Pancut, Batu Landskap, dan lain-lain.

 
-MengapaChooseUS?
1.Harga Kompetitif: 
Sebagai pengeluar profesional, kami berdaya saing dalam harga. Sementara itu, sebagai pembekal terkenal tempatan dengan lebih daripada 20 kilang milik keluarga, kami telah menjual kepada lebih daripada 20 negara dengan kerap pada harga yang paling menjimatkan kos.


2.Multiple Products: 
Produk kami adalah dalam pelbagai yang hebat, contohnya Granite, Marble, Quartz, Onyx, Basalt, Slate, Sandstone, Travertine, Bluestone, Quartzite, Batu Tiruan, dan lain-lain. Blok, Papak, Jubin, Countertops, Vanity Tops, Cut-to-size, Stone Sink & Basin, Fireplace, Mosaic, Paving Stone & Tangga, Lajur, Arca, Air Pancut, Landskap, dan lain-lain semuanya boleh didapati di kilang kami. Tidak kira apa jenis bahan & saiz apa yang anda perlukan, kami akan membuatnya untuk anda.


3.Kawalan Kualiti
Semua produk berada di bawah kawalan kualiti kami yang ketat. Kami memberi jaminan kepada anda apa yang kami tawarkan adalah produk yang unggul dan berkualiti. Dari awal pengeluaran hingga pemeriksaan barangan siap, kami memberi perhatian kepada setiap butiran dan cuba yang terbaik untuk mengelakkan sebarang kesilapan dengan teliti.


4.CemerlangPerkhidmatan
Misi kami adalah untuk menyediakan pelanggan kami dengan perkhidmatan penuh yang cemerlang semasa kerjasama dan telah melakukan ini selama lebih dari 20 tahun. Kami menghormati anda, pelanggan kami, dan keputusan anda. Yeyang Stone Group bimbang apa yang anda bimbangkan dan bertujuan untuk menyediakan pilihan terbaik untuk anda.


5.Reka bentuk tersuai
Jika anda tidak menemui spesifikasi yang anda perlukan, sila hubungi kami dengan bebas. Sebarang saiz tersuai boleh dibuat mengikut keperluan khusus anda.


Kami dengan ikhlas mengalu-alukan setiap pelanggan berpotensi baru untuk menghubungi kami. Kami bukan sahaja akan membekalkan anda bahan yang betul berdasarkan kualiti yang anda perlukan dengan harga yang kompetitif tetapi juga menyediakan anda perkhidmatan yang cemerlang melalui reaksi pantas dengan penyelesaian yang membina. Usaha kami dan sokongan anda membawa perniagaan menang-menang, yang menjadikan anda dan kami pergi lebih jauh.


Anda akan berpuas hati dengan kami dari awal hingga akhir!