Dapur White Quartz Tulen Counterotps Dan Vanity Tops

Dapur White Quartz Pure Counterotps dan Top Vanity dari Xiamen Yeyang Stone Group PICTURES adalah WORHT daripada AIR KATA: FAQ 1. Q: Di manakah syarikat anda? A: Syarikat kami terletak di Xiamen City, Fujian, China. (kod zip: 364004), berhampiran bandar Xiamen China, anda boleh melawat kami dari ...

Maklumat produk

Dapur White Quartz Pure Counterers dan Top Vanity dari Xiamen Yeyang Stone Group


GAMBAR adalah kurang dari satu perkataan yang LEBIH:

F A Q
1. Q: Di manakah syarikat anda?
A: Syarikat kami terletak di Xiamen City, Fujian, China. (kod zip: 364004), berhampiran bandar Xiamen China, anda boleh melawat kami dari negara anda ke lapangan terbang antarabangsa Xiamen! Ia mengambil masa kira-kira 15 minit dengan kereta dari Lapangan Terbang ke Ibu Pejabat kami (pejabat Syarikat)

Sejak tahun 2006, bersama-sama dengan pembangunan Sembilan tahun, kami mempunyai Granite & Roman Travertine Quarry lebih daripada 10 Kuari, dan juga kami termasuk Dua Syarikat Perdagangan dan Tiga Kilang, Kawasan Pabrik kami lebih daripada 60,000 m 2 . Bukan sahaja ia ditambah dengan lebih daripada 10 kilang yang dimiliki oleh keluarga Kumpulan Batu Yeyang, kami adalah satu-satunya syarikat yang mempunyai kilang-kilang keluarga juga ke travertine, batu pasir, batu buatan, batu paving, produk patung dan sebagainya.

2. Q: Di manakah pelabuhan penghantaran?
A: Kami menghantar produk melalui pelabuhan Xiamen. atau mana-mana pelabuhan lain bergantung pada keperluan anda.

3. Q: Adakah anda mempunyai perkhidmatan OEM?
J: Ya, kami menawarkan perkhidmatan OEM.

4. Q: Apakah masa penghantaran anda?
J: Biasanya 15-20 hari selepas menerima deposit 30%

5. Q: Bagaimana dengan sampel?
A: Contoh secara percuma.

Lihat lagi FAQ di laman web kami: www.china-stone-experts.com

Apa-apa bantuan lain yang boleh kami tawarkan, selamat datang menghubungi kami atau email kami.

Mob .: + 86-158 6079 5829
Tel: + 86-592-5163171 Faks: + 86-592-5163172
Kilang: ShiJing | ShuiTou | JiangSu
   
Web: www.xmyiyang.com | www.xmyeyang.com | www.china-stone-experts.com | www.marble-guide.com

Sekiranya anda berminat dengan kaunter dapur kuarza putih tulen dan topi kesombongan, dialu-alukan untuk membeli atau menjual produk diskaun dari kami. Dengan lebih daripada 23 tahun pengalaman, kami adalah salah satu pengilang profesional dan pembekal di China. Datang dan nikmati harga murah dan perkhidmatan berkualiti kami.
Hot Tags: kaunter dapur kuarza putih tulen dan topi kesombongan, China, pengeluar, pembekal, borong, harga, murah, diskaun, beli
Siasatan

You Might Also Like