Rumah > Berita > Kandungan

2018 Penutup Atlanta, GA -YEYANG Stone Waiting Here

Apr 18, 2018

Kami dengan ini dengan ikhlas menjemput anda dan wakil syarikat anda untuk melawat gerai kami di Coverings AS dari 8 hingga 11 Mei 2018. Jualan panas dan ketibaan baru kami akan ditunjukkan di sana. Ini akan menjadi sukacitanya untuk bertemu dengan anda di pameran.

 

YEYANG STONE Nombor booth : Dewan B1-536 / 538/540

Alamat: Georgia World Congress Center Atlanta, GA

Produk utama kami: Papak Kuarza, Countertop Kuarza, Marmer Baru, Papak Granit
001 COVERINGS 2018 YEYANG.jpg

Tentang Penutup 2018

 

Bila: Mei 8-11, 2018

Di mana: Pusat Kongres Dunia Georgia, Atlanta, Georgia, Amerika Syarikat

Bahan Batu: Seramik, Marmer, Granit, Batu Asli, Industri Tile dan Penutup & lagi

Keramahan F :   Penutup 2018 dianjurkan setiap tahun.

Skala:   Mesyuarat tahunan tahun ini di Atlanta akan berkemungkinan mendapat sekitar 25000   peserta.

T ype Acara:   pameran perdagangan antarabangsa yang terkemuka

O rganizer :   Strategi Acara Taffy.MIA BSI

5ad6e2be2b982.png

Tentang kita:

Sejak 1993, kami telah melabur lebih daripada 10 tambang, termasuk Marmer Castro White, Marmer Vermont Grey, Marmer Hitam Bunga Marmer, Granit dan travertine. Dengan kekuatan yang besar daripada 2 syarikat perdagangan & 3 kilang yang berkelayakan dan profesional (dengan keluasan lebih dari 60,000m²;), misi kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan terbaik dengan harga yang paling kompetitif dan produk berkualiti terbaik untuk pelanggan kami. Ia adalah keseronokan kami untuk melihat ramai pelanggan baru menjadi rakan biasa kami, dan pertumbuhan bersama dengan para pelanggan kami sejak beberapa tahun yang lalu.

Kami mempunyai akses kepada banyak kuari marmar Cina yang baru dan kami menawarkan pelbagai pilihan kelereng paling premium yang dipilih dari beratus-ratus kuari. Banyak kelereng baru dari China dan negara-negara lain disenaraikan di Pangkalan Marmer Baru kami, dengan keluasan lebih dari 60,000 meter persegi. Kami akan terus membawa pelbagai jenis guli baru untuk memenuhi keperluan pelanggan kami yang berbeza. Selamat datang untuk menghubungi kami jika anda akan membeli apa-apa bahan baru dari China.