Rumah > Sumber Guli > Pembungkusan & Memuatkan

YEYANG LOGO 01.jpg


201607040553088143.jpg

Pakej adalah proses penting dalam mengangkut batu, untuk membungkus produk dengan cara yang paling selamat, kami membina bengkel pembungkusan. Atas permintaan pelanggan, kami menyediakan pelbagai cara pembungkusan, seperti peti kayu, papan tiga ply, Pvc, pencici kertas, penyangkut kayu, palet dan sebagainya.


Dan Cara pakej lain juga dialu-alukan. Marilah kita tahu apa yang anda mahu. Anda hanya perlu menunggu untuk menerima semua produk.


Proses Pembungkusan Kaunter:


1.Pertama, anda akan menerima foto pemeriksaan digital (melalui e-mel) sebelum kaunter anda dibungkus untuk penghantaran. Ini memberi peluang kepada pelanggan untuk melihat kaunter sebenar sebelum mereka meninggalkan kilang kami.

Kerana kita mematuhi sistem kawalan kualiti yang strick, jarang berlaku kesilapan semasa proses pembuatan. Foto pemeriksaan hanya memberikan rasa keselamatan tambahan untuk memastikan ketepatan dengan setiap pesanan.


2.Setiap sekeping batu kemudian dibungkus secara individu dalam plastik, kemudian bahan getah busa berat tahan tusuk.


3.Countertops kemudian dibungkus ke dalam peti bingkai keluli dikimpal, dipenuhi dengan panel papan lapis. Bahagian dalam petir dipadamkan dengan lembaran buih styro. Setiap sekeping batu dipencilkan dengan teliti dari yang lain, menghapuskan kemungkinan kerepek dan calar dari hubungan batu-batu.


4. Hasil akhir adalah peti penghantaran yang selamat dan boleh diakses fork-lif yang tahan lama dan mudah dibongkar semasa ketibaan. Kaunter boleh dikeluarkan dari petir, satu bahagian pada satu masa. Tiada syarikat lain yang kami lakukan untuk memastikan bahawa kaunter anda akan tiba dengan selamat. Ini adalah perhatian kepada perincian yang membolehkan kita menjamin penggantian, sekiranya sekeping batu tiba rosak.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory


Pembungkusan Batu & Penghantaran:

Masa Penghantaran

1) Biasanya 15-20 hari selepas menerima deposit 30%

2) Dalam tempoh 15 Hari untuk Kontena Pertama, Kemudian Kapal Mingguan

Pembungkusan Batu & Memuatkan

1)Peti kayu yang kuat, pekerja mahir kami mengikuti kawalan kualiti yang ketat dari awal hingga penghantaran akhir.

2)Countertops dipadam dengan plastik berbuih dan dibungkus dalam peti kayu yang disapu, diperkukuhkan dengan tali logam di luar.

3)Dibungkus dengan peti kayu untuk jubin dan bahagian atas kaunter, dan pakej untuk papak

Untuk ketebalan 12 mm, bekas 1 x 20'ft boleh Memuatkan 170 papak.

Untuk ketebalan 15 mm, bekas 1 x 20'ft boleh Memuatkan 140 papak.

Untuk ketebalan 20 mm, bekas 1 x 20'ft boleh Memuatkan 105 papak.

Untuk ketebalan 30 mm, bekas 1 x 20'ft boleh Memuatkan 70 papak.

-lihat butiran dengan Pautan VR kami dihttps://www.linked-reality.com/company/11274/en

【Pembeli Vip Siasat untukceo@china-stone-experts.com